オーストラリアの’Gourmet Traveller’誌のP190の京都コラムで私の姿が載っています。。なんと名店枝魯枝魯と金閣寺の間に挟まれて、やっぱりここでもラーメンを一心不乱にパクついています。これぞほんとのスキマ有名人か。フリーライターの連れ合いによる記事全文を読んでみたいという方はこちら

Here I am eating ramen in a story about Kyoto, on p190 of the Australian ‘Gourmet Traveller’ magazine, sandwiched between Guilo Guilo Hitoshina and Kinkakuji..! The whole article, by Him Indoors, is here if you fancy a peek.

Webバージョンのトピックス版でも使われてました。失敬。I also, er, grace their website (below).

このラーメンは私の不動のお気に入りです。京平ラーメンの醤油ラーメン。手前は味噌ラーメン、これも捨てがたいです。お店は寺町通り二条を少し下がった所にあります。外に黄色い提灯があります。営業時間は11時から20時、土曜日定休。地図はこちら。The Ramen is my perennial favourite, Shoyu Ramen@Kyohei Ramen. In the foreground is Miso Ramen. Kyohei is on Teramachi-dori, just South of Nijo-dori. Look for the yellow chochin lantern outside. Opening hours 11am to 8pm, closed Saturday.

京平ラーメン 〒604-0931 京都府京都市中京区寺町通二条下る榎木町99 岡ビル 1F075-211-5700 ‎Map Here.

博多ラーメンもおいしい。この店のラーメン全て好きです。Hakata Ramen there is pretty fine too.